Sergio Herman Group

PrivéPrivée

Welkom op de pagina van PrivéPrivée, de persoonlijke keuken van Sergio Herman, gelegen in het hart van 't Zuid in Antwerpen.

Naast de bekende restaurants Le Pristine en Blueness, heeft Sergio nu ook zijn eigen besloten plek waar hij in alle artistieke vrijheid en met zijn professionele team exclusieve tafelmomenten creëert. Geïnspireerd door zijn persoonlijke agenda en professionele reisschema stellen wij enkele dagen per maand een aantal data beschikbaar waarvoor u zich via een link, die we enkel versturen via WhatsApp, kunt inschrijven.

Wat kunt u verwachten tijdens deze unieke diners? Een buitengewoon menu samengesteld door Sergio Herman zelf, compleet met champagne, een zorgvuldig uitgekozen wijnarrangement, heerlijke mignardises en afsluitende koffie of thee. Dit alles voor €530,00 per persoon, inclusief btw. Een aanbetaling is vereist om uw reservering te bevestigen.

Hier kunt u zich inschrijven voor onze WhatsApp-community waar we nieuwe data tijdig zullen communiceren. Gezien de beperkte beschikbaarheid van plaatsen en data, raden wij u aan om snel te reserveren.

Wat mag u verwachten nadat u zich heeft ingeschreven voor de WhatsApp-community? Dat we uw naam zorgvuldig registreren volgens de geldende richtlijnen, waarna we de beschikbare data voor de komende maand voor PrivéPrivée zullen communiceren. Nadat u heeft gereserveerd en de aanbetaling heeft overgemaakt nemen wij persoonlijk contact op in verband met eventuele dieetwensen en/of allergenen. We zullen u niet spammen met berichten en u kunt zich te allen tijde uitschrijven.

Er is ook de mogelijkheid om PrivéPrivée af the huren voor privé aangelegenheden.. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen via contact@sergiohermangroup.com of telefonisch via +32456662253.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in PrivéPrivée voor een onvergetelijke ervaring.

Met een warme en vriendelijke groet,

Sergio Herman en het team van PrivéPrivée.

Join the waiting list

What's cooking?
Sign up here

© SERGIO HERMAN GROUP

Instagram Facebook LinkedIn